PH 5 lampe

PH 5 lampe

Syntes lige I skulle se PH lampen taget med et rigtigt kamera (og ikke iphone)…synes den tager sig flot ud foran min skænk:-)

Reklamer

3 thoughts on “PH 5 lampe

  1. Den er super flot! Jeg står selv med en gammel PH 5 i rød fra min mormor, og jeg er virkelig træt af den. Jeg har desværre ikke råd til at betale for en omlakering, så det er virkelig fedt at se, hvor flot man selv kan lave den. Ved du om man også kan få den spray, som du har brugt i mat grå? og kan sprayen tåle varmen fra lampen? Var det ikke svært at dække af med malertape, som jeg bare er en smal stribe, hvordan gjorde du det helt præcist? Håber du har tid og lyst til at svare, for jeg er helt klar til at komme igang 😉

  2. Hej Louise. Mange tak. Jeg ved ikke præcis hvilke farver man kan få sprayen i – men jeg købte min i silvan og der var rigtig rigtig mange forskellige at vælge mellem. Den jeg brugte er vist en halvmat udgave. Og man skal købe noget specielt spray der kan tåle varme – det står typisk på dåsen. Du skal dog ikke være så bekymret for varme – de nye elsparepærer afgiver næsten ikke noget varme. Og jeg skilte jo hele lampen af, så det var kun de der “huller” inde i midten jeg havde brug for malertape til…det var relativt besværligt, men et tip er, at den spray jeg købte kunne fjernes (hvis man var kommet til et spraye forkert) men neglelakfjerner på lidt vat (jeg brugte Matas den stribede). Således er det ikke en katastrofe hvis man lige kommer til at ramme lidt forbi med sprayen. Held og lykke med projektet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s