Korssting

Jeg mangler stadigvæk lidt ting at hænge op på væggen i mit work-in værelse….så igår var jeg forbi en Panduro hobby for at købe lidt til et lille DIY. Jeg ville gerne have et billede i stil med dette, men gerne mere simpelt og lidt billigere. Jeg har det en lille bitte smule dårligt med at blive så stærkt inspireret af en kunstner der har lagt rigtig mange tanker og timer i sit arbejde, men jeg føler at jeg har givet billedet mit eget touch og sælger jo i øvrigt ikke videre, så tænker det er ok trods alt.

Du skal bruge: noget broderistof, i Panduro koster det ca 200 kr for en meter, men man skal jo typisk bruge meget mindre, noget broderigarn og en nål der ikke er for lille og for spids. Købte 2 farver garn og 30 cm stof i Panduro (havde selv en nål) og kom af med ca. 70 kr. Et lille tip er i øvrigt at “splitte” broderigarnet op i flere tråde, idet garnet i sig selv kun består af 6 tråde ialt. Jeg klippede så et  stykke af og splittede det op, således at jeg kun broderede med en enkelt tråd. Synes at korsene kom til at fremstå meget tydeligere sådan.

Du kan få hjælp her, hvor du efter at have valgt skrifttype kan skrive den tekst du gerne vil skrive og så hjælper siden dig med hvor mange “tomme” huller der skal være for at skrive de forskellige bogstaver. Du kan læse mange flere tips om broderi mv, på denne fine blog.

Og mit resultat kommer her:

Billede

Hvad synes I?

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s